Vet-line

De supplementen van Marstall Vet-line zijn ontwikkeld door het bedrijf Science Supplements van Dr. David Marlin, een wetenschapper met meer dan 25 jaar ervaring in de paardenwereld en die heeft gewerkt voor FEI, IOC en als adviseur voor het Britse team sinds 1994.

Tot en met 2012 waren deze supplementen alleen beschikbaar voor professionele gebruikers in GB. Door de samenwerking met Purina zijn de producten beschikbaar gekomen voor eindgebruikers in heel USA en GB in 2013. In 2014 is een partnerschap met Marstall aangegaan zodat deze hoogwaardige supplementen nu ook voor eindgebruikers in Europa beschikbaar zijn.
Het ethos van Science Supplements is het ontwikkelen producten die echte problemen aanpakken en zowel in het laboratorium, bij klinische tests als in de praktijk hun werking hebben bewezen. Net zo belangrijk zijn veiligheid, kwaliteit, smakelijkheid en constante samenstelling. Alle producten bevatten unieke ingrediënten die klinisch en wetenschappelijk bewezen de prestaties, gezondheid en welbevinden ten goede komen. Het niet gebruiken van vulmiddelen en hoogwaardige ingrediënten waarborgen de best mogelijke ondersteuning van uw paard.

Wilt u meer weten over producten van Vet-line. Klik dan hier.

vet-line supplement
Deel dit: