Equi Totaal • SPECIALIST IN PAARDENVOEDING

Al meer dan 20 jaar leveren wij kwaliteitsproducten voor alle soorten paarden. Ons pakket bestaat uit alle producten van Europees producent Marstall en Hartog ruwvoer. De Marstall producten worden geleverd via onze officiële dealers.

Marstall is een kwalitatief hoogwaardig paardenvoer, dat al meer dan 40 jaar in heel Europa verkocht wordt. Op wetenschappelijke basis worden innovatieve voeders ontwikkeld die aansluiten bij de hedendaagse behoeften van het paard. Door ons uitgebreide assortiment en persoonlijke advies kunnen we altijd een passend rantsoen samenstellen, afgestemd op het specifieke gebruik. Kortom, Marstall is de voerpartner voor uw paard.

Heeft u meer dan 3 paarden en stelt u prijs op voedingsadvies aan huis dan bied ik deze service in de provincies Utrecht, Gelderland en Noord- en Zuid-Holland gratis aan. Ik kom naar u toe, bekijk de paarden en bespreek het huidige rantsoen. Op basis van die gegevens en uw wensen stel ik een voedingsadvies op. In de daarop volgende periode blijf ik beschikbaar om te zien of de aanpassingen het gewenste resultaat hebben.

Marstall logo
Bekijk hier ook de andere pagina’s:
Deel dit: