De ‘Struktur’ lijn van Marstall bevat een drietal zeer hoogwaardige ruwvoer producten.

 

marstall Wiesen-Cobs uit de Allgäu: met warme lucht gedroogde pellets van eerste snede gras (maaimoment in de bloei) van soortenrijke natuurweides uit de Beierse Allgäu. Bestaande uit meer dan 50 verschillende kruiden en grassen. In natuurlijke vorm, met ideale Ca:P verhouding, stofarm, rijk aan ruwe celstof, fructaanarm, zonder melasse, ideaal voor oudere en gevoelige paarden.
Struktur_Wiesen-Cobs_Futter_officeStruktur_Wiesen-Cobs_25kg_office

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

marstall Wiesen-Fasern uit de Allgäu: met warme lucht gedroogde grasvezels van de eerste snede (laat maaimoment, in de bloei) met natuurlijke soortenrijkdom van de Beierse Alpenweiden. Bestaande uit meer dan 50 verschillende soorten kruiden en grassen. Vrij van enige toevoeging (dus geen melasse, olie of andere toevoegingen). Met ideale Ca:P verhouding. Fructaanarm, laag eiwit gehalte en rijk aan ruwe celstof. Meervoudig gereinigd, stofarm en daarmee ideaal voor oudere paarden en paarden met stofallergie.

Geen brokken, maar losse vezels – inweken* dus niet nodig!

Als volledige of gedeeltelijke vervanging van hooi, ter opwaardering van de hooikwaliteit, eenvoudig mee te nemen op concours of op reis.

Als dagelijks “handje vol” Struktur door het krachtvoer ter bevordering van de kauwactiviteit, als caloriearm voer om wat te knabbelen te hebben of tegen de verveling.

 

 

Struktur_Wiesen-Fasern_office

Struktur_Wiesen-Fasern_15kg_office

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

marstall Basis: voorzichtig gehakselde, licht geolied en gemelasseerd luzerne-stro structuurvoeder en populaire hooivervanger. Stofarm. Ideaal voor herstellende en oudere paarden en paarden die voer slecht verteren.

Dagelijks een “handje vol” marstall Basis door het krachtvoer mengen, verhoogd de kauwactiviteit en de speekselproductie en verbetert het maag-darmmilieu, in het bijzonder bij grote krachtvoergiften.

 

 

Struktur_Basis-Luzerne_Futter_officeStruktur_Basis-Luzerne_20kg_office

Deel dit: